Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

CACANARI

In jos 
+2
magie
adyy_180903
6 participanți
AutorMesaj
adyy_180903
V.I.P
V.I.P
adyy_180903

Data de inscriere : 21/02/2010

CACANARI Empty
MesajSubiect: CACANARI   CACANARI EmptyJoi Feb 25, 2010 6:30 pm

Nu mai joc ca toti sunteti niste nesimtiti aveau dreptate altii cand au zis dar acu vreau sa confirm si eu lucrul asta bagati altul in locul meu bafta
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptyJoi Feb 25, 2010 6:45 pm

adyy_180903 a scris:
Nu mai joc ca toti sunteti niste nesimtiti aveau dreptate altii cand au zis dar acu vreau sa confirm si eu lucrul asta bagati altul in locul meu bafta
nesimtit esti tu ...cum se ia cate o decizie care nu va convine cum sariti de cenzurat in sus...normal ca tot timpul intrun conflict unu va spune ca a fost dezavantajat...si asta ati inceput sa faceti in ultimul timp vad...repede daca decizia nu e in favoarea ta hai repede sa jignim situ si implicit membri lui...auzi la el vrea rejucarea pt. ca adversarul a jucat cu aceiasi echipa si meciu 2 si deabia in min 80 si-a dat seama ca ala a jucat cu aceiasi echipa...eu daca vad ca adversarul ia aceiasi echipa ies din joc ...simplu ca buna ziua...da tu iti spun eu ce ai facut...ce ai zis lasa daca castig ramane asa daca nu cer rejucarea...ca am vazut ca se practica...eu am scris la regulament ca nu se mai rejoaca nimica...is admin ca sa iau decizii...decizia mea a fost ca nu se rejoaca ...daca nu ti-a convenit sa fii sanatos...si aviz celorlalti daca nu va convin deciziile care le iau sunteti liberi sa plecati unde vreti ...eu nu va tin aici cu forta...vad ca multi v-ati "porcit"...aaa si daca ai fost admin si moderator pe lazio vrei sa te tratez aparte?

CACANARI Snap0051p
CACANARI Snap0052

Ultima editare efectuata de catre cristiboss70 in Joi Feb 25, 2010 10:21 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
magie
V.I.P
V.I.P
magie

Data de inscriere : 14/02/2010

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptyJoi Feb 25, 2010 9:28 pm

adyy_180903 a scris:

nesimtit esti tu ma porcule.
Sus In jos
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 34

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptyJoi Feb 25, 2010 9:51 pm

Daca pt motivul asta ai facut asa gura ...chiar ca esti porc
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
Chill Out Zone
Dr. X
Dr. X
Chill Out Zone

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptyJoi Feb 25, 2010 10:30 pm

Ady anici a procedat corect,mai tre sa si pleci capul cand gresesti...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptyVin Feb 26, 2010 7:03 am

Ady cum sa joci un meci si abia pe final sa-ti dai seama cu ce echipa joci. Ce s-a intampla daca ai arbitra u pe real madrid intr-o zi si u abia in min 89 sa-ti dea seama ca nu arbitrezi pe avatul prabusirea ci pe real Laughing
Sus In jos
iloveyou
Jucator amator
Jucator amator
iloveyou

Data de inscriere : 20/02/2010

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptyVin Feb 26, 2010 2:26 pm

asa esti tu de cand esti, paralel cu fifa da tare-n clanta
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptyVin Feb 26, 2010 4:00 pm

e ceva sa ajungi in minutul 89 si sa nu stii ce echipa are adversarul Laughing
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
adyy_180903
V.I.P
V.I.P
adyy_180903

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptySam Feb 27, 2010 6:24 pm

magie a scris:
adyy_180903 a scris:

nesimtit esti tu ma porcule.

Tu sa-mi sugi pul a de idiot ca esti un prost
Sus In jos
adyy_180903
V.I.P
V.I.P
adyy_180903

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptySam Feb 27, 2010 6:30 pm

cristiboss70 a scris:
adyy_180903 a scris:
nesimtit esti tu ...cum se ia cate o decizie care nu va convine cum sariti de cenzurat in sus...normal ca tot timpul intrun conflict unu va spune ca a fost dezavantajat...si asta ati inceput sa faceti in ultimul timp vad...repede daca decizia nu e in favoarea ta hai repede sa jignim situ si implicit membri lui...auzi la el vrea rejucarea pt. ca adversarul a jucat cu aceiasi echipa si meciu 2 si deabia in min 80 si-a dat seama ca ala a jucat cu aceiasi echipa...eu daca vad ca adversarul ia aceiasi echipa ies din joc ...simplu ca buna ziua...da tu iti spun eu ce ai facut...ce ai zis lasa daca castig ramane asa daca nu cer rejucarea...ca am vazut ca se practica...eu am scris la regulament ca nu se mai rejoaca nimica...is admin ca sa iau decizii...decizia mea a fost ca nu se rejoaca ...daca nu ti-a convenit sa fii sanatos...si aviz celorlalti daca nu va convin deciziile care le iau sunteti liberi sa plecati unde vreti ...eu nu va tin aici cu forta...vad ca multi v-ati "porcit"...aaa si daca ai fost admin si moderator pe lazio vrei sa te tratez aparte?

CACANARI Snap0051p
CACANARI Snap0052

NU am zis ca trebuie sa ma tratezi aparte dar .... nu iti mai zic nimik ca e mai bine asa si la faza cu adminul si moderatorul ati fost de 2 ori nesimtiti toti si tu si xxl asa ca ducetiva in pl cu situl vostru cu tot ca e un sit de kkt. Toata lumea face ce vrea pe situl asta dar na asta e va urez multa bafta in continuare la toti si sper sa mai reziste situ asta inca multii ani de acu incolo daca va putea Va salut Ady
Sus In jos
adyy_180903
V.I.P
V.I.P
adyy_180903

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptySam Feb 27, 2010 6:32 pm

Chill Out Zone a scris:
Ady anici a procedat corect,mai tre sa si pleci capul cand gresesti...

O fi procedat dar .... el prima data sia ales Barca dar nustiu cand sia luat iar real ca in prima rep vb la telefon si nu imi era mie de joc chiar de pierdeam ca na asta e nu ma int punctele dar au fost nesimtiti in primul rand adversarul ca e un retardat si nu stie sa citeasca regulamentul
Sus In jos
adyy_180903
V.I.P
V.I.P
adyy_180903

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptySam Feb 27, 2010 6:33 pm

xxl a scris:
Ady cum sa joci un meci si abia pe final sa-ti dai seama cu ce echipa joci. Ce s-a intampla daca ai arbitra u pe real madrid intr-o zi si u abia in min 89 sa-ti dea seama ca nu arbitrezi pe avatul prabusirea ci pe real Laughing

Ha ha glumet ca de obicei.............
Sus In jos
adyy_180903
V.I.P
V.I.P
adyy_180903

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI EmptySam Feb 27, 2010 6:34 pm

iloveyou a scris:
asa esti tu de cand esti, paralel cu fifa da tare-n clanta

Iar tu esti un labagiu care nu stii nimik si vb aiurea
Sus In jos
Continut sponsorizat

CACANARI Empty
MesajSubiect: Re: CACANARI   CACANARI Empty

Sus In jos

CACANARI
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

CACANARI Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente