Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: ONE GOAL Lun Sept 27, 2010 4:05 am | |
| A mai fost o cupa gen asa, moderata de Andra..regula e simpla..marchezi primu si ai castigat meciul. (Ex: ombladon vs. xxl 1-0 / 0-1) ..daca e sa iasa aceasta cupa, o sa ma ocup eu de ea, si o sa inceapa dupa ce se termina cupa "world cup ed. 153" ..regulile ca in campionat..Q+W este interzis..dupa numarul de participanti o sa stabilim si sistemul de desfasurare..
Ultima editare efectuata de catre Ombladon in Mar Sept 28, 2010 1:59 am, editata de 1 ori | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ONE GOAL Lun Sept 27, 2010 6:35 pm | |
| - Ombladon a scris:
- A mai fost o cupa gen asa, moderata ce Andra..regula e simpla..marchezi primu si ai castigat meciul. (Ex: ombladon vs. xxl 1-0 / 0-1) ..daca e sa iasa aceasta cupa, o sa ma ocup eu de ea, si o sa inceapa dupa ce se termina cupa "world cup ed. 153" ..regulile ca in campionat..Q+W este interzis..dupa numarul de participanti o sa stabilim si sistemul de desfasurare..
este o cupa destul de interesanta, cu un mic avantaj pentru cel mai incepe partida daca nu se respecta inceputul partidei cu pasa in spate. |
|
| Subiect: Re: ONE GOAL Lun Sept 27, 2010 7:13 pm | |
| - xxl a scris:
- Ombladon a scris:
- A mai fost o cupa gen asa, moderata ce Andra..regula e simpla..marchezi primu si ai castigat meciul. (Ex: ombladon vs. xxl 1-0 / 0-1) ..daca e sa iasa aceasta cupa, o sa ma ocup eu de ea, si o sa inceapa dupa ce se termina cupa "world cup ed. 153" ..regulile ca in campionat..Q+W este interzis..dupa numarul de participanti o sa stabilim si sistemul de desfasurare..
este o cupa destul de interesanta, cu un mic avantaj pentru cel mai incepe partida daca nu se respecta inceputul partidei cu pasa in spate. normal ca o sa se inceapa cu pasa in spate, exact ca in campionat | |
|
Monolythos Jucator expert
Mesaje : 232 Data de inscriere : 19/03/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
| Subiect: Re: ONE GOAL Lun Sept 27, 2010 8:05 pm | |
| a fost faina cupa ... da-i bataie | |
|
ceavles Jucator regular
| Subiect: Re: ONE GOAL Mar Sept 28, 2010 12:08 am | |
| tot ce nu e moderat de andra e bun (no offence) | |
|
Monolythos Jucator expert
Mesaje : 232 Data de inscriere : 19/03/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
| Subiect: Re: ONE GOAL Mar Sept 28, 2010 12:15 am | |
| - ceavles a scris:
- tot ce nu e moderat de andra e bun (no offence)
omg !! i-ai tras-o cu asta...ca sa spun asa. Eu nu ma bag, si nu comentez cum modereaza andra. | |
|
| Subiect: Re: ONE GOAL Mar Sept 28, 2010 12:24 am | |
| | |
|