Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 34

FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) Empty
MesajSubiect: FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)   FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) EmptySam Sept 11, 2010 5:01 pm

Acum puteti testa sistemul vostru daca corespunde cerintelor jocului fifa 11.

http://www.fifaromania.net/verifica-cerinte-fifa-11-pc/

Eu mi-am facut testul si arata asa:

" Scorul sistemului meu pentru FIFA 11: 93% "
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)   FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) EmptyDum Sept 12, 2010 7:14 am

Anakin a scris:
Acum puteti testa sistemul vostru daca corespunde cerintelor jocului fifa 11.

http://www.fifaromania.net/verifica-cerinte-fifa-11-pc/

Eu mi-am facut testul si arata asa:

" Scorul sistemului meu pentru FIFA 11: 93% "
cred ca e abureala...cu testul...ce sistem ai tu de iti zice 93%.....ca la mine zice 89% si am procesor dualcore e6300 2,8 Ghz ....memorie 4 GB ram ddr 3...placa video 9800 Gt -256 b -de 512 Mb-ddr3...pai ce trebuie sa am racheta ca sa mearga 100%...
Sus In jos
carioca_man
V.I.P
V.I.P
carioca_man

Data de inscriere : 16/02/2010

MesajSubiect: Re: FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)   FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) EmptyLun Sept 13, 2010 2:01 am

Sistem de operare Windows 7, Procesor Intel QuadCore 2,40 Ghz, Memorie 2Gb, Placa video nVidia GeForce 9600 GT 512Mb. Rezultatul 88%.
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

MesajSubiect: Re: FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)   FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) EmptyJoi Sept 16, 2010 7:25 pm

De mers demo merge, dar controalele..sunt ca naiba..habar nu am sa le pun..sper ca la jocul full sa nu fie tot asa..
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)   FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) EmptyVin Sept 17, 2010 3:26 am

fain la mine sunt sanse de 40% sa pot juca fifa2011, asa ca saptamana asta am stat la ore suplimentare ca sa-mi schimb procesorul si placa video FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) 970977
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)   FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) EmptyVin Sept 17, 2010 3:40 am

in general merge bine...chiar foarte bine...dar sunt anumite momente cand da sa se blocheze...ba chiar in anumite momente se blocheaza in special la sfarsituri de repriza...trebuia sa astept cateva secunde si se deblocheaza....iar la setari inca nu am reusit sa gasesc de exemplu sa misc portarul...sau sa misc zidul...cred ca jocul asta e facut mai mult sa il joci cu gamepad...
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)   FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) EmptyVin Sept 17, 2010 6:19 am

cristiboss70 a scris:
in general merge bine...chiar foarte bine...dar sunt anumite momente cand da sa se blocheze...ba chiar in anumite momente se blocheaza in special la sfarsituri de repriza...trebuia sa astept cateva secunde si se deblocheaza....iar la setari inca nu am reusit sa gasesc de exemplu sa misc portarul...sau sa misc zidul...cred ca jocul asta e facut mai mult sa il joci cu gamepad...

Jocul din acest Demo arata foarte bine... faza cu blocatul in special la sfarsituri de repriza mi se intampla si mie, eu cred ca e ceva bug, iar la varianta full nu va fi cazul sa se intample, nu-ti face griji cristi, il putem juca f bine si cu tastatura. asteptam varianta finala, sa vedem cum o fi, momentan e f bine.
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
carioca_man
V.I.P
V.I.P
carioca_man

MesajSubiect: Re: FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)   FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) EmptySam Sept 18, 2010 6:18 pm

Eu cred ca fifa11 va fi de departe cel mai reusit joc de fifa.
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

MesajSubiect: Re: FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)   FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) EmptyLun Sept 20, 2010 1:18 am

carioca_man a scris:

numai sa vedem cum rezolvam cu controalele, sper sa nu fie la jocul full ca la demo..asa din cate am vazut , pare meserie si chiar merita jucat.. \"peste\"
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
carioca_man
V.I.P
V.I.P
carioca_man

MesajSubiect: Re: FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)   FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) EmptyVin Sept 24, 2010 3:03 pm

Ombladon a scris:
carioca_man a scris:

numai sa vedem cum rezolvam cu controalele, sper sa nu fie la jocul full ca la demo..asa din cate am vazut , pare meserie si chiar merita jucat.. \"peste\"

Cred ca se va rezolva problema controalelor la varianta full, din moment ce este facut si pt PC trebuie sa aiba si controale pentru tastatura. Cred... Hmm
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)   FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) Empty

Sus In jos

FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» gamepad fifa 11
» REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.96
» ADIO FIFA 09
» FIFA 11 - Primele impresii..
» TOP 5 JUCATORI LA FIFA 10 DIN LAZIOFOREVER

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

FIFA 11 - Imi va merge jocul ? (Faceti testul) Diverse :: Diverse LAZIOFOREVER

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente