Vizitato Vizitator
| Subiect: Finala Lun Aug 23, 2010 5:40 pm | |
| Finala Cupa " ACU Arad"
all_add_in Rusia vs ceaparu Fc Porto 3-2
Se va juca un singur meci pana la penalty daca e cazul
Castigator cupa " ACU Arad" all_add_in Rusia
Ultima editare efectuata de catre xxl in Joi Aug 26, 2010 4:43 am, editata de 2 ori |
|
Alladin Jucator regular
Mesaje : 68 Data de inscriere : 06/03/2010 Localitate : iasi
| Subiect: Re: Finala Joi Aug 26, 2010 2:10 am | |
| Dupa un meci de tot cacatul in care 5 goluri s-au dat din inbulzeala si dupa un 3-3 la finele a 90 de minute, acest joc imputit a facut sa se intrerupa conexiunea. am decis cu finalistul sa rejucam finala de cacat poate o facem mai frumoasa de comun acord insa a inceput sa creada ca eu si fifa am conspirat impotriva lui iesind din joc la 3-3 (nu a putut raspunde la intrebarea "de ce as iesi din joc la egal?") dupa ce am castigat cu 3-2 al dolea meci. ce e drept cu o "mica" lipsa de fair play luand un rosu pe contraatac 1 la 1:D dar au scos altii mingea cu mana din poarta in semifinalele modndialei asa ca virgula cred ca voi dormi totusi linistit la noapte... SAU NU? | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Finala Joi Aug 26, 2010 4:41 am | |
| - Alladin a scris:
- Dupa un meci de tot cacatul in care 5 goluri s-au dat din inbulzeala si dupa un 3-3 la finele a 90 de minute, acest joc imputit a facut sa se intrerupa conexiunea. am decis cu finalistul sa rejucam finala de cacat poate o facem mai frumoasa de comun acord insa a inceput sa creada ca eu si fifa am conspirat impotriva lui iesind din joc la 3-3 (nu a putut raspunde la intrebarea "de ce as iesi din joc la egal?") dupa ce am castigat cu 3-2 al dolea meci. ce e drept cu o "mica" lipsa de fair play luand un rosu pe contraatac 1 la 1:D dar au scos altii mingea cu mana din poarta in semifinalele modndialei asa ca virgula cred ca voi dormi totusi linistit la noapte... SAU NU?
felicitari man |
|
Alladin Jucator regular
Mesaje : 68 Data de inscriere : 06/03/2010 Localitate : iasi
| Subiect: Re: Finala Joi Aug 26, 2010 4:56 am | |
| | |
|
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: Finala Joi Aug 26, 2010 9:43 pm | |
| felicitari ambilor finalisti. am fost aproape de finala.. m-a oprit ceaparu in semifinale, asta e, poate data viitoare prind finala. ==> Cupa incheiata si trimisa la Editiile trecute. | |
|