Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Finala

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Finala Empty
MesajSubiect: Finala   Finala EmptyLun Aug 23, 2010 5:40 pm

Finala Cupa " ACU Arad"

all_add_in Rusia vs ceaparu Fc Porto 3-2

Se va juca un singur meci pana la penalty daca e cazul

Castigator cupa " ACU Arad" all_add_in Rusia

Ultima editare efectuata de catre xxl in Joi Aug 26, 2010 4:43 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Alladin
Jucator regular
Jucator regular
Alladin

Data de inscriere : 06/03/2010

Finala Empty
MesajSubiect: Re: Finala   Finala EmptyJoi Aug 26, 2010 2:10 am

Dupa un meci de tot cacatul in care 5 goluri s-au dat din inbulzeala si dupa un 3-3 la finele a 90 de minute, acest joc imputit a facut sa se intrerupa conexiunea. am decis cu finalistul sa rejucam finala de cacat poate o facem mai frumoasa de comun acord insa a inceput sa creada ca eu si fifa am conspirat impotriva lui iesind din joc la 3-3 (nu a putut raspunde la intrebarea "de ce as iesi din joc la egal?") dupa ce am castigat cu 3-2 al dolea meci. ce e drept cu o "mica" lipsa de fair play luand un rosu pe contraatac 1 la 1:D dar au scos altii mingea cu mana din poarta in semifinalele modndialei asa ca virgula cred ca voi dormi totusi linistit la noapte...Very Happy SAU NU?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Finala Empty
MesajSubiect: Re: Finala   Finala EmptyJoi Aug 26, 2010 4:41 am

Alladin a scris:
Dupa un meci de tot cacatul in care 5 goluri s-au dat din inbulzeala si dupa un 3-3 la finele a 90 de minute, acest joc imputit a facut sa se intrerupa conexiunea. am decis cu finalistul sa rejucam finala de cacat poate o facem mai frumoasa de comun acord insa a inceput sa creada ca eu si fifa am conspirat impotriva lui iesind din joc la 3-3 (nu a putut raspunde la intrebarea "de ce as iesi din joc la egal?") dupa ce am castigat cu 3-2 al dolea meci. ce e drept cu o "mica" lipsa de fair play luand un rosu pe contraatac 1 la 1:D dar au scos altii mingea cu mana din poarta in semifinalele modndialei asa ca virgula cred ca voi dormi totusi linistit la noapte...Very Happy SAU NU?

felicitari man
Sus In jos
Alladin
Jucator regular
Jucator regular
Alladin

Data de inscriere : 06/03/2010

Finala Empty
MesajSubiect: Re: Finala   Finala EmptyJoi Aug 26, 2010 4:56 am

MS. numai bine..
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 34

Finala Empty
MesajSubiect: Re: Finala   Finala EmptyJoi Aug 26, 2010 9:43 pm

felicitari ambilor finalisti. Very Happy

am fost aproape de finala.. m-a oprit ceaparu in semifinale, asta e, poate data viitoare prind finala. Olee !

==> Cupa incheiata si trimisa la Editiile trecute.
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
Continut sponsorizat

Finala Empty
MesajSubiect: Re: Finala   Finala Empty

Sus In jos

Finala
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» FINALA
» FINALA
» UEL ED.101
» FINALA
» Finala

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

Finala Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente