Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Regulamentul lui xxl

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Regulamentul lui xxl Empty
MesajSubiect: Regulamentul lui xxl   Regulamentul lui xxl EmptyLun Aug 16, 2010 9:01 pm

Se vor inscrie 16 echipe de 4 stele, se va juca doar tur(fiecare va avea de jucat doar 3 meciuri in grupe) vor fi 4 grupe de cate 4 echipe fiecare. Se va califica mai departe echipele de pe primele 2 locuri, iar daca 2 echipe sunt egale de puncte se va lua in considerare golaverajul si nu meciul direct. Setarile vor fi la fel ca si in campionatul de fifa2010, q+w interzis din orice pozitie si mai ales meciul se incepe cu o pasa inapoi.
Vreau ca in 3 zile sa se joace toate meciurile din grupe asa ca va rog sa nu va inscrieti daca nu aveti timp sa va jucati meciurile. Am facut o lista cu echipe de 4 stele de unde puteti sa va alegeti, dar gasiti alte echipe de 4 stele pe care eu nu le-am trecut in lista puteti sa le alegeti.
Sus In jos

Regulamentul lui xxl
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Regulamentul lui xxl
» Regulamentul lui xxl
» Regulamentul lui xxl
» REGULAMENTUL lui xxl
» Regulamentul lui xxl

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

Regulamentul lui xxl Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente