Cristi cu bune cu rele ai fost admin aici de mult timp, si asta conteaza..e adevarat ca am gresit si noi (aici ma refer la mine, sasuke, hori, vrabie, adrian) si altii..si tu ai gresit. pentru ca tratezi totul prea drastic, prea sever, numai suntem ca inainte cand nici nu aveai voie sa raspunzi la cineva in varsta sau sa comentezi la profesori sau alte chestii de genul asta, cum era pe timpul tau..acum toata lumea s-a schimbat..si cum zicea sasuke..iei decizii prea drastice (nu de kkt cum zicea el ca asta e exagerat)..ca "sterg editia aia", ca "numai aveti ce cauta aici" si.. jocul te doboara psihic de multe ori, am vazut chiar si la tine dupa meciuri..chiar si in meciurile cu mine cum te enervai..mie personal mi-a placut sa "lucrez cu tine"..ca si eu am mai mult de 1 an aici, si sincer a fost ok totul..si acum cred ca e cel mai jucat campionat de fifa din Romania..multi zic ca e nevoie de cineva mai tanar, nu conteaza varsta ..ca am vazut si la adrian din mass-urile ce le`a dat de zicea de "mos" sau "genu tu nu ai nevasta si copii acasa" pai fifa se joaca in timpul liber, cum altii aleg sa se uite la televizor, sau sa piarda timpul prin baruri..noua ne place sa stam la calculator. ce a spus el e o prostie mai mare ca el.
Stiu ca nici pe mine nu ma mai suportai, abia asteptai acum sa gresesc ca sa ma excluzi..de la conflictul cu vrabie incoace..nu vreau sa te conving sau altceva..dar eu zic ca gresesti daca te retragi..mi-am pierdut 15 minute din timp..ca sa scriu articolul asta, dar am scris exact de credeam..
S-a vazut ca xxl din pacate numai are timp..sasuke s-a retras..alyn la fel..anakin inca mai poate..daca pleci si tu..mai ramanem in 2-3 oameni..asa cam prefera sa ramai in continuare..acum totul ramane la alegerea ta.
Asa ca mai gandeste-te odata si daca e sa ramai ..ar fi mai bine pentru toti sa iei niste decizii mai "usoare"..si o sa ne intelegem mai bine..spuneai ca vrei sa faci "curatenie" sa mai ramana in jur de 20..crezi ca este mai bine? ..eu zic sa ramanem sa continuam cu toti..iar cand trecem la next gen level fifa 2011..iti garantez ca ajungem iar la 3 ligi..o sa incerc sa ma ocup eu personal de asta..asa ca cum ti-ai cerut scuze fata de noi, o sa ne cerem si noi fata de tine, si sa incercam sa traim fara scandaluri. asta daca te razgandesti..numai bine.