Vizitato Vizitator
| Subiect: INCEPAND... Lun Aug 02, 2010 5:26 am | |
| INCEPAND...DE AZI ....NU MA MAI OCUP DE LAZIO...FACETI CE VRETI ...NU MA MAI INTERESEAZA...MI-A AJUNS PANA LA GAT .....MI-AM DISTRUS SANATATEA PE SITU ASTA... |
|
senix Jucator regular
Mesaje : 75 Data de inscriere : 16/02/2010 Localitate : TG - FRUMOS
| Subiect: Re: INCEPAND... Lun Aug 02, 2010 5:37 am | |
| pacat ca sa ajuns pana aici daca e nevoie ne retragem noi care facem scandal si te lsam pe tine! | |
|
Stefan Jucator expert
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 28 Localitate : Pascani
| Subiect: Re: INCEPAND... Lun Aug 02, 2010 3:13 pm | |
| ar trebui sa-mi caut alt campionat pe care sa joc...ptr ca daca te retragi..se va alege prafu | |
|
aleks_juventus Jucator semi-profesionist
| Subiect: Re: INCEPAND... Lun Aug 02, 2010 9:37 pm | |
| Mda.....si eu cred la fel, o sa fie un haos total. Nu inteleg jucatorii care provoaca scandaluri si nu inteleg ca fifa e doar un joc, nimic mai mult.Inteleg , te mai enervezi dar trebuie sa te calmezi sau macar sa nu jignesti adversarul;pai eu ce sa mai zic cand sezonul asta 2 playeri nu au mai dat pasa inapoi si s-au dus de au dat gol si am pierdut puncte in ambele meciuri, altii trag de timp, da m-am gandit si am zis ca asta e nivelul lor si cel mai destept cedeaza primul asa ca nu are rost Cristi sa te retragi degeaba. Parerea mea este ca din sezonul viitor(s-au de acum incolo) cine mai greseste sa sa fie retrogradat in liga 2 iar la a 2-a abatere sa fie exclus din lazio 1,2,3 sezoane depinde de gravitatea situatiei. | |
|